Kezdj valami nagyszerűt az életeddel!

Kezdj valami nagyszerűt az életeddel!

Tanúul hívom ma ellenetek az eget és a földet, hogy előtökbe adtam az életet és a halált, az áldást és az átkot. Válaszd hát az életet, hogy élhess te és utódaid is! 5 Móz.30:19

Gyakran elgondolkodtam azon, hogy egyes emberek miért tesznek nagyszerű dolgokat az életükkel, míg mások keveset vagy egyáltalán semmit. Tudom, hogy életünk kimenetele nemcsak Istentől függ, hanem valamitől, ami bennünk van. Mindannyiunknak el kell döntenie, hogy mélyen magunkba nézünk-e, és megtaláljuk-e a bátorságot, hogy túllépjünk a félelmen, a hibákon, azon, hogy mások rosszul bántak velünk, a látszólagos igazságtalanságokon és az élet minden kihívásán. Ezt nem teheti meg helyettünk senki más; csak mi magunk.

Arra bátorítalak, hogy vállalj felelősséget az életedért és annak kimeneteléért. Légy hálás Isten áldásaiért a múltban, és higgy abban, hogy a jövőben még több lesz. Mit fogsz kezdeni azzal, amit Isten adott neked? Ő mindenkinek egyenlő lehetőséget ad – választhatod az életet vagy a halált (lásd 5Móz. 30:19). Ez a te döntésed, és hiszem, hogy helyesen fogsz dönteni!


Hálaadó ima

Atyám, hálás vagyok a lehetőségért, hogy nagy dolgokat tehetek Érted. Imádkozom segítségedért, hogy a legtöbbet hozzam ki minden egyes új napból. Köszönöm, hogy nagyot álmodhatok. És mivel Te velem vagy, semmi sem lehetetlen.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon