Vedd Ki Istent A „Csak Vészhelyzet Esetén” Feliratú Dobozból

Vedd ki Istent a „Csak vészhelyzet esetén” feliratú dobozból

„Nem tudjátok, hogy ti Isten temploma vagytok, és az Isten Szelleme bennetek lakik?” —1Kor 3:16

Régebben csak néha töltöttem időt Istennel, főleg amikor nagy bajban voltam. Idővel azonban megtanultam, hogy ha nem akarok egyik vészhelyzetről a másikra élni, akkor úgy kell naponta keresnem Istent, mintha égető szükségem lenne rá.

Persze igaz, hogy Isten mindig a segítségünkre siet, amikor hozzá fordulunk. De ha folyamatosan győzedelmes életet akarunk élni, akkor ki kell vennünk Istent a „Csak vészhelyzet esetén” feliratú dobozból, és behívni a mindennapi életünkbe.

Isten szeretné, ha személyes kapcsolatban lennénk Vele. Ezt azzal is bizonyítja, hogy Jézus bennünk él.

Amikor Jézus meghalt a kereszten, megnyílt az út a Mindenható Istennel való személyes kapcsolatra. Ha Isten olyan kapcsolatot szeretett volna, hogy kizárólag vészhelyzet esetén keressük meg, akkor csak időnként jelentkezett volna, és nem vesz lakozást bennünk. Milyen csodás gondolat! Isten a személyes barátunk! Megteszed, hogy kiemeled őt ma a „Csak vészhelyzet esetén” feliratú dobozból?


Ima

Istenem, tudom, hogy a keresztény élet több, mint egy vészhelyzet esetére vonatkozó menekülési terv. Mivel bennem élsz, szeretnélek megismerni, mint személyes barátot. Ahelyett, hogy csak a bajban hívnálak segítségül, szeretnélek keresni Téged minden nap.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon