Zavaró tényezők kizárása

Zavaró tényezők kizárása

„De keressétek először az Ő országát és igazságát és minden egyéb megadatik nektek.” —Mt 6:33

Az ördög egyik legravaszabb fegyvere, hogy elvonja a figyelmünket Istenről. Tudja, ha lefoglaljuk magunkat a világi dolgokkal, akkor nagy valószínűséggel mellőzni fogjuk az Istennel eltöltött időt.

Annak a célnak az elérése érdekében, hogy hűségesek tudjunk maradni Hozzá, közösségben, kapcsolatban Vele, Isten azt szeretné, hogy kizárjuk az életünkből azokat a zavaró tényezőket, amik elválasztanak Tőle, még akkor is, ha ez fájdalmasan érint minket.

Például, ha a karrierünk, vagy egy magasabb társadalmi pozíció fontosabb nekünk, mint Isten, akkor rendeznünk kell a prioritásokat. Lehet, hogy egy kapcsolat akadályoz meg abban, hogy időt tölts Istennel, mert jobban szeretnéd az illető figyelmét és elismerését, mint Istenét. Az a lényeg, hogy minden vágy, vagy élethelyzet, ami megakadályozza, hogy a Szent Szellem vezessen, és Istennek élj, az egy egészségtelen zavaró tényező, ami nem válik a javadra.

Isten azt szeretné, ha a Szent Szelleme vezetne bennünket. Ezért tedd ma félre mindazt, ami megzavarja a Vele való kapcsolatodat, és tudatosan összpontosíts Istenre. Amikor először Istent keresed teljes szíveddel, megtalálod Őt. Mindig ott vár rád.


Ima

Uram, segíts elmozdítani az életemből minden zavaró tényezőt, még akkor is, ha fájdalmasan érint. Segíts, hogy mindenekelőtt Téged keresselek, és a Szent Szellemed vezessen az életem minden napján. Csak érted akarok élni!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon