Zavaró tényezők kizárása

Zavaró tényezők kizárása

„De keressétek először az Ő országát és igazságát és minden egyéb megadatik nektek.” Mt 6:33

Az ördög egyik legravaszabb fegyvere, hogy elvonja a figyelmünket Istenről. Tudja, ha lefoglaljuk magunkat a világi dolgokkal, akkor nagy valószínűséggel mellőzni fogjuk az Istennel eltöltött időt.

Annak a célnak az elérése érdekében, hogy hűségesek tudjunk maradni Hozzá, közösségben, kapcsolatban Vele, Isten azt szeretné, hogy kizárjuk az életünkből azokat a zavaró tényezőket, amik elválasztanak Tőle, még akkor is, ha ez fájdalmasan érint minket.

Például, ha a karrierünk, vagy egy magasabb társadalmi pozíció fontosabb nekünk, mint Isten, akkor rendeznünk kell a prioritásokat. Lehet, hogy egy kapcsolat akadályoz meg abban, hogy időt tölts Istennel, mert jobban szeretnéd az illető figyelmét és elismerését, mint Istenét. Az a lényeg, hogy minden vágy, vagy élethelyzet, ami megakadályozza, hogy a Szent Szellem vezessen, és Istennek élj, az egy egészségtelen zavaró tényező, ami nem válik a javadra.

Isten azt szeretné, ha a Szent Szelleme vezetne bennünket. Ezért tedd ma félre mindazt, ami megzavarja a Vele való kapcsolatodat, és tudatosan összpontosíts Istenre. Amikor először Istent keresed teljes szíveddel, megtalálod Őt. Mindig ott vár rád.

Ima:

Uram, segíts elmozdítani az életemből minden zavaró tényezőt, még akkor is, ha fájdalmasan érint. Segíts, hogy mindenekelőtt Téged keresselek, és a Szent Szellemed vezessen az életem minden napján. Csak érted akarok élni!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon